5 Essential Elements For نیلینگ
5 Essential Elements For نیلینگ
Blog Article
علاوه بر این، اجزاء دیگری نیز مانند چرخها و موتور دیزلی یا الکتروموتور، کمپرسور، سیلندرهای هیدرولیکی روی لاستیکها جهت تراز کردن ماشین، مخزن روغن و سایر اجزاء ضروری وجود دارند.
در این روش ابتدا دیوار دیافراگمی در پیرامون احداث می گردد. پس از آن ستون های سازه همراه با یک فونداسیون از نوع پی عمیق یا نیمه عمیق اجرا گردیده و به ترتیب از بالا به پایین سازه اصلی همزمان با خاکبرداری اجرا می شود.
انواع تست های کششی بارگذاری، سیکل های بارگذاری و باربرداری، تست خزش و بارگذاری تا حد نهایی از این قبیل تست ها می باشند.
در جاهایی که تراز آبهای زیرزمینی بالا بوده، احتمال بالا آمدن آنها و یا امکان ورود آب به خاک از هر طریقی مثل برف و باران وجود داشته باشد، پیش از مش گذاری و اجرای شاتکریت نیاز به تعبیه سیستم زهکشی توسط نوارهای زهکش یا زهکشهای لولهای عمقی است.
برای گودهایی که اطراف آنها ساختمان حساس به جابجایی وجود دارد، استفاده از سیستم پایدارسازی گود به روش نیلینگ به دلیل نیاز به جابجایی توده خاک، توصیه نمیشود.در این گودها بهتر است از سیستم پایدارسازی گود به وسیله میل مهار یا انکراژ استفاده کرد.
ازجمله تجهیزات مورد استفاده در روش میخ کوبی، دستگاه حفاری دریل واگن است. این ابزار به شش بخش اصلی تقسیم میشود که شامل دکل با ابعاد مختلف، کنترل پنل، سیستم روتیشن یا دوران، پاوریونیت، سیستم پیشروی با جک و قرقره مرکب (سیستم موتور و گیربکس) است.
ارتفاع مجاز خاکبرداری در هر مرحله متاثر از پارامترهای مقاومت برشی خاک، میزان نفوذ آبهای سطحی و میزان سربار متغیر است.
وقوع چرخههای مکرر یخ زدن – آب شدن در خاک پشت دیوارهای خاک دوزی شده میتواند موجب کاهش مقاومت چسبندگی در میخ، دوغاب، و خاک، و نیز کاهش چسبندگی دیواره بتن پاشی شده شود.
این لایه نازک و با ضخامت کم است و به این دلیل ساخته میشود که از فرسایش سطحی خاک تا جای ممکن جلوگیری شود و همچنین سطح مناسب و قابل قبولی برای ساخت و سازهای بعدی ایجاد کند.
در سیستم میخ گذاری، خاکبرداری مرحله به مرحله صورت میگیرد و پس از پایان خاکبرداری در هر مرحله، میخ گذاری در آن تراز صورت میگیرد.
برای دسترسی به سایر مقالات و همچنین خرید و سفارش انواع محصولات فولادی، بدون داشتن محدودیت نیلینگ در حجم سفارش، به فولادینو مراجعه کنید.
در برخورد با تأسیسات زیرزمینی و شریانی مجاور، با تغییر زاویه و عمق حفاری مي توان از هرگونه تداخل جلوگیری کرد.
ازآنجاییکه نیلینگ در سطح آب زیرزمینی امکانپذیر نیست ابتدا باید آب موجود در خاک را از طریق زهکشی تخلیه کرد.
در سالهای اخیر، نیلینگ در کارهای عمرانی گوناگونی مانند ساخت بزرگراهها، گودبرداریها و تراشهای خطوط راهآهن مورداستفاده قرار گرفته است.